Werkplaats

Het alternatief voor de Dealer!

Iedere auto heeft onderhoud nodig, maar geen enkele onderhoudsbeurt is gelijk. En daar zijn  onze monteurs zich van bewust. Voor elk merk of type auto staat er een team van vakkundige medewerkers voor u klaar.
Zij dragen zorg voor het onderhoud, de reparaties en de levering van onderdelen en accessoires voor uw auto.

Onderhoud Leaseauto

Ook lease rijders zijn bij ons van harte welkom, wij mogen voor praktisch alle leasemaatschappijen reparaties en onderhoud uitvoeren.

pas

Kies voor ons Mobiliteits Plan

Waar u ook onderweg bent, wij bieden u complete zekerheid en garantie.

Neemt u deel aan ons Mobiliteits Plan dan krijgt u in heel Europa, 24 uur per dag, 7 dagen per week mobiliteitsgarantie. Is reparatie ter plekke niet mogelijk? Dan regelen wij vervangend vervoer, in Nederland 2 dagen en in het buitenland zelfs 4 dagen! Natuurlijk helpen wij u ook bij een lekke band, verkeerd getankte brandstof, lege accu enz.

Klik hier voor de folder over het Mobiliteits Plan

Kostenbegroting

Voor aanvang van reparatie of onderhoud, zal onze Serviceadviseur u eerst een kostenbegroting opstellen.Zo weet u wat de kosten zijn voor de werkzaamheden die door ons zullen worden uitgevoerd.

“De klant koopt weliswaar de auto bij de verkoper, maar voor het onderhoud heeft hij of zij daarna vaker contact met de werkplaats. De tweede koop wordt in feite daar bepaald. Voor een klant is niet altijd zichtbaar wat er aan een auto is gedaan, denk bijvoorbeeld aan olie en filters. Daarom is het overleg tussen de serviceadviseur en de klant zo belangrijk, waarbij men altijd kan rekenen op een goed advies” legt Serviceadviseur Marcel Oedzes uit.

Fabrieksgarantie

Het onderhoud en de reparaties worden uitgevoerd aan de hand van fabriek specificaties, hierdoor blijft de fabrieksgarantie in alle gevallen van kracht. Mocht er tijdens een onderhoudsbeurt blijken dat er iets onder fabrieksgarantie vervangen moet worden……, dan zorgen wij ook voor deze afwikkeling.

Overzicht producten en diensten

Onze werkplaats is voorzien van de meest geavanceerde faciliteiten. We streven ernaar de diagnose en gereedschappen, en natuurlijk de technische kennis up-to-date te houden.

U kunt bij ons terecht voor:

  • Onderhoud
  • Diagnose
  • Reparatie
  • APK-Keuring
  • Garantieafwikkeling
  • Autoschade taxatie en herstel
  • Onderhoud van airconditioning
  • Herstel & vervanging autoruiten
  • Inbouw van alarmsystemen en accessoires

 

Marcel-Oedzes
Marcel Oedzes
Werkplaatschef / Service adviseur
werkplaats@russcherautos.nl

Maak nu online een afspraak

Vul onderstaande formulier zo volledig mogelijk in en wij nemen contact met u op om de afspraak te bevestigen.


Opmerkingen

Neem de code overcaptcha

Top