Impressie van ons bedrijf

Onafhankelijk importeur van exclusieve auto’s

De aanschaf van een auto is een vertrouwenskwestie. Wij proberen de klant persoonlijk te adviseren over de aanschaf van een andere auto. Ons doel is dat de klant tevreden en met een goed advies de deur uitgaat over de auto die bij hem of haar past.

Het bedrijf

Sinds de oprichting in 1993 zij wij een betrouwbare partner in de mobiliteitsbranche, en inmiddels een actief deelnemer van de Bovag organisatie. In ons team van 3 verkopers en 5 monteurs, staan Service, Kwaliteit en Klantvriendelijkheid centraal.

Ons aanbod

In onze onlangs vernieuwde showroom aan de industrieweg 76 in Staphorst, vind u een ruim aanbod van rijk uitgevoerde jonge occasions met weinig kilometers van Duitse automerken. De nadruk ligt op het merk Volkswagen, daarnaast treft u bij ons ook modellen van BMW, Mercedes en Audi aan.

Het zijn auto’s die gebruikt zijn door medewerkers van de fabriek of verkooporganisatie in Duitsland. De zogenaamde “Werkswagen”of “Jahreswagen”. De leeftijd varieert tussen 1maand en 2 jaar en ze hebben vaak niet meer dan 25.000km op de teller staan. Deze exclusief uitgeruste auto’s bieden wij ruim 20 procent onder de nieuwprijs aan, en ze zijn niet van nieuw te onderscheiden!!

Zoekopdracht doorgeven

Bent u op zoek naar een bepaald merk of model die u niet bij ons of elders kunt vinden…..? Wij hebben toegang tot een database waar alle “Werkswagens” en “Jahreswagens” worden aangeboden, van verschillende Duitse automerken. Graag nodigen wij u uit voor een persoonlijk gesprek, tijdens dit gesprek noteren wij al uw wensen waar uw auto aan moet voldoen. Geheel kosteloos proberen wij dan de juiste auto voor u te vinden.

Lease mogelijkheden

U bent op zoek naar een nieuwe lease auto? Ook hierin kunnen wij u voorzien, wij leveren zowel nieuwe als jong gebruikte leaseauto’s. Het voordeel is het rijden van een luxere auto voor hetzelfde tarief, of voor een lager tarief een auto met eenzelfde uitvoering. Vraag bij ons naar de mogelijkheden!!

Het totaalpakket

Naast de verkoop van auto’s kan de klant bij ons ook terecht voor zijn autoverzekering, financiering, financial/operational lease, pechhulp service en onderhoud. Hierdoor proberen wij de klant een totaalpakket aan te bieden.

Top